ARW: polyvalentie en Belgisch vakmanschap voor uw verbouwingswerken en totaalrenovatie

Belgisch vakmanschap met Belgische producten: dat is het motto van ARW in Lier, uw partner voor verbouwingswerken en totaalrenovatie in Kessel en omgeving. Sinds 1992 steken de zaakvoerders en hun team de handen uit de mouwen voor totaalprojecten van a tot z, de plaatsing van ramen en deuren, de renovatie van uw badkamer en tal van andere werken. Kwaliteit en polyvalentie kenmerken ons bedrijf. Schakel ons in voor een perfecte afwerking van al uw bouw-, afbraak- en renovatiewerken. Bij ons kunt u terecht voor:

 

Wilt u ons ruime aanbod zelf ontdekken? Neem contact op met de zaakvoerders van ARW via de gegevens op de contactpagina. Wij staan u graag te woord en zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Vanaf nu bent u van harte welkom in onze nieuwe toonzaal te Lier.

Maandag
Dinsdag
Woensdag Gesloten
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Het ARW-jouwvakman team viert samen met u Kerst en Nieuwjaar. Wij zijn van zaterdag 24 december tot woensdag 3 januari enkel geopend op afspraak. U kan hiervoor terecht op de nummers vermeld op de contactpagina. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017.

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag